Brommelsfestijn op 22 en 23 augustus!

De Muzykpleats heeft open tuin als onderdeel van het Brommelsfestijn op 22 en 23 augustus!

Naast het bezichtigen van de tuin, bramen plukken, koffie, thee, limonade en gebak zijn er diverse activiteiten voor de bezoekers:

Workshop wildbreien/haken
Brei of haak mee om de bomen rondom de Muzykpleats van een deken te voorzien (zie foto). Je mag ook zelf iets meebrengen wat je op zaterdag of zondag verwerkt in de bomen.

Zaterdag 12.00 – 17.00
Zondag 12.00 – 17.00

Workshop voor kinderen
Muziekinstrumentjes maken.
Zaterdag 12.00 – 16.00
Zondag 12.00 – 16.00

Tuinconcert 

Zaterdag 14.00 – 16.00: Muziekduo Opselen Zondag 14.00 – 16.00: Muziekduo Backpack
Opselen
Opselen
 is in oar wurd foar galgen, bretels, as jawis broekophâlders.
Hokker namme sil in duo ùt Eastermar oars hjitte. trije jier ferlien
begûn as grap op it Easterbarren, en no werom fan Kanada aardich serieuzer. Ate en Sytse spylje omdat se spylje wolle mei wille, faaks mei kontrabas en gitaar en sa út en troch wurdt de elektryske gitaar as de mûlharp der by pakt.Sa as it no stiet meastentiids Fryske meisjongers en ek Ingelsktalige countrycovers Ek binne sy drok dwaande mei eigen materiaal, men wol fansels  wol de eigen broek ophâlde. nei alle gedachten komt der yn septimber 2018 in ADD skiif út.Opselen stiet foar in goed stikje muzyk mei ûnderhâldende teksten,  kleare emoasje en humor.ynformaasje en boekings 06 510 19 638.
foto-backpack
Het duo Ladies in Music bestaat uit de muzikanten Jettie Andringa & Marianne Ottevanger. Ze zijn gestart als gelegenheidsformatie, tijdens een verjaardagsfeestje van een gezamenlijke vriendin. De reacties waren zo enthousiast, dat ze besloten om hier mee verder te gaan. Na een aantal optredens bij familie en vrienden volgden de eerste “officiële” optredens. Sindsdien hebben ze diverse gelegenheden muzikaal opgeluisterd, o.a. bruiloften, kleine concerten, bijzondere verjaardagsfeesten op locatie en recepties.

Het duo zorgt voor een sfeervolle mix van zang, sax en piano. Jettie bespeelt de sopraan-, alt- en tenorsax en zingt backing vocals. Marianne verzorgt de leadvocals en speelt piano. Hun muziek is geschikt als achtergrond, maar kan ook lekker swingen als dat bij de gelegenheid past.  De muziek is een cross-over van pop, soul en jazz-classics met arrangementen van bekende songs, waarbij zang en sax elkaar in de melodie harmonieus aanvullen en afwisselen. Er komen nummers voorbij van o.a. Sting, Adele, Loinel Richie, Paul Simon, Marco Borsato, Dire Straits, Louis Armstrong en Stevie Wonder.

Zie voor meer informatie hun website www.ladiesinmusic.nl .

 

Geef een antwoord