30 september: Foodwalk Buitenpost – Kollum: de Muziekeditie!

Als onderdeel van het muziekfestival Helden fan Hjir, is er zondag 30 september een speciale muzikale editie van de Foodwalk Buitenpost – Kollum. Bij de Muzykpleats is er vanaf 11.00uur live muziek van:

Johan Zijlstra

Naast een baan in de metaal en pickup trucks als hobby, is Johan gek van de “countrystyle” en dan vooral de muziek! Hij zingt met name moderne top 40 country liedjes en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

Syta & Marije

Syta & Marije is een muzikaal zang duo uit Feanwâlden. Met veel plezier zingen zij samen en begeleiden ze hun zelf op gitaar en piano. Ze werden geïnspireerd door de serie Nashville en hebben een aantal nummers van de serie in hun repertoire. De muziekstijl van Syta & Marije is te beschrijven als een mix van country en pop.
Al meerdere keren zijn Syta & Marije in Noardewyn Live geweest en hebben ze mee gedaan aan het Friese songfestival Sjong. Daarmee behaalden zij niet alleen een derde plaats maar ook de prijs voor best bekeken YouTube filmpje.

Het ZZP – koor

Flower power tijden herleven! Op 30 september kun je kijken en luisteren naar het ZZP koor, uitgedost in hippy outfits!

Sa kint ek! 

Ton Edelijn (gitaar), Gerrit Steen (basgitaar), Sander Stienstra (piano) en Atsje Lettinga (zang) musiceren in een akoustische setting.
Unplugged’, ‘puur’, ‘echt’, ‘voelbaar’… muziek zoals muziek hoort te klinken!

Ook bij de andere locaties op de Foodwalk route is muziek! Klik hier voor het overzicht!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.