November

In november staan er weer een aantal leuke evenementen op de planning waar je bij kunt zijn!

Op vrijdag 4 november speelt SA kin’t ek belangeloos in het Posthuis theater op de 3e editie van Charity4Brains. Op deze benefiet avond vol muziek en entertainment wordt meer aandacht gevraagd voor Ataxie. Alle artiesten, het theater, medewerkers etc werken belangeloos mee aan deze avond. Alle opbrengsten uit de kaartverkoop + een veiling welke tijdens de avond gehouden wordt, zullen worden besteed aan onderzoek naar Ataxie.

Kaarten en meer informatie: http://www.charity4brains.nl/

Op zaterdag 19 november gaan we in De Pleats te burgum cd-opnames maken van het het door ons geschreven lied Burgum hat mear!

Een groepje actieve Burgumers is aan de slag om Burgum op de kaart te zetten. Met de slogan Burgum heeft Meer, afgeleid van de BM’er de zeilboot die door kapper Bulthuis ooit is bedacht (Bergumermeer – BM’er) wordt hard aan de weg getimmerd. Hier hoort ook een lied met videoclip bij. We gaan voor een top-10 notering in de Fryske top 100!

Atsje Letting zingt de coupletten in, haar partner Sander zorgt voor de muziek en montage en filmmaker Walter v.d. Vegt zorgt voor beeldmateriaal. Op zaterdag 19 november kan iedereen die zin heeft (en een beetje kan zingen) om 10.00 uur naar de Pleats komen om het refrein mee in te zingen.

Voor de kosten van opnames + clip is er een crowdfundings actie gestart: http://www.dreamordonate.nl/8181-lied-burgum-hat-mear

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.